افزودني‌هاي شيميايي مواد غذايي

۱۱ بازديد

افزودني‌هاي شيميايي مواد غذايي تاريخچه‌اي طولاني دارند. در چين باستان از موم‌هاي پارافيني جهت تسريع در رسيدن ميوه‌ها استفاده مي‌كردند، مصري‌ها از زعفران براي رنگ كردن غذا و رومي‌ها نيز از آلوم (سولفات آلومينيوم) براي سفيد كردن نان بهره مي‌بردند.اما امروزه از مواد افزودني بيشتري در صنايع براي مصارف مختلف استفاده ميشود از جمله اين مواد :
سديم پلي فسفات ، سوكرالوز ، اسيد اسكوربيك و كافئين ، سويا ايزوله و اسيد سيتريك خشك و ابدار …

نمايش دادن همه 7 نتيجه

جاذبه های گردشگری پراگ

۱- کاخ شهرداری (Municipal House)

کاخ شهرداری، عمارتی بزرگ با تزئینات هنری بسیار زیبا می باشد که در مجاورت برج باروت (Powder Tower) و کاخ پکوفیسکی (Pachovsky Palace)، در قسمت قدیمی شهر واقع شده است. پادشاهان بوهمیایی چک برای حاکمیت و کنترل نواحی شهر از این عمارت هنری کلاسیک، استفاده می کردند. درون کاخ شهرداری مجسمه هایی از معروف ترین هنرمندان قرون گذشته به چشم می خورد. این عمارت به دروازه شهر باستانی پراگ متصل می شود.

غذاهای معروف پراگ

۱- سیویچکوا نا اسمتیه (Svíčková na smetaně)

این غذا را می‌توان غذای ملی و محبوب چک معرفی کرد. گوشت راسته گوسفند را با سبزیجاتی چون هویج، پیاز یا ریشه کرفس، به همراه فلفل سیاه، فلفل فرنگی، برگ‌های خوش‌بو و زعتر (از خانواده آویشنیان) و خامه آشپزی میشوند. این غذا معمولا با دامپلینگ سرو می‌شود.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.